Grigoraş: Dacă Bâlbă mai greşeşte s-ar putea să-i aruncăm cu praştia câte ceva înăuntru

Antrenorul formaţiei Prolitehnica Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat, joi, pe aerorportul Henri Coandă, la plecarea în Antalya, că l-a avertizat pe atacantul Ionuţ Bâlbă că este posibil ca pedeapsa de 9 luni de închisoare cu suspendare primită să devină cu executare în cazul unei recidive.

15 afișări
Imaginea articolului Grigoraş: Dacă Bâlbă mai greşeşte s-ar putea să-i aruncăm cu praştia câte ceva înăuntru

Grigoraş: Dacă Bâlbă mai greşeşte s-ar putea să-i aruncăm cu praştia câte ceva înăuntru (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"A fost o greşeală pe care a făcut-o în trecut sper să înveţe ceva din ea. El e hotărât să nu mai facă. Chiar dacă este cu suspendare, este o pată pentru el. Poate pleca din ţară, nu se pune problema. Dacă mai greşeşte încă o dată s-ar putea să-i aruncăm cu praştia câte ceva înauntru şi el ştie treaba asta. El va suporta această pedeapsă plus suspendarea permisului pe un an de zile", a declarat Grigoraş.

Purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Iaşi, Georgeta Gafta, a declarat, miercuri seară, că fotbalistul Ionuţ Bâlbă (Poli Iaşi) a fost condamnat de judecători la nouă luni de închisoare, cu suspendare, pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului. "Ionuţ Bâlbă a fost condamnat la nouă luni de închisoare, cu suspendare. În luarea acestei decizii, judecătorii au ţinut cont şi de atitudinea sinceră pe care acesta a avut-o în faţa instanţei, motiv pentru care s-au reţinut circumstanţe atenunate în favoarea inculpatului", a spus Georgeta Gafta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici