Grigoraş: Dacă ne mai dădea un penalti îl ratam şi pe ăla

Tehnicianul Petre Grigoraş a declarat luni seară, după înfrângerea din meciul cu Viitorul, scor 0-2, că rezultatul este nemeritat şi nu are ce să le reproşeze jucătorilor săi din punct de vedere al efortului, însă a precizat că Pandurii ar fi ratat dacă i s-ar mai fi acordat un penalti.

2 afișări

"Suntem supăraţi, a fost un meci pe care nu trebuia să îl pierdem niciodată. Prea multe nu am ce să le reproşez jucătorilor, au ratat un penalti la final. Toată lumea vorbeşte că am pierdut trena. Ce trenă să pierdem? Suntem pe locul doi, la 6 puncte de Steaua. I-am simţit motivaţi pe jucători. În prima repriză le-am făcut cadou un penalti adversarilor. Repriza a doua a fost mai echilibrată, dar din păcate nu am reuşit să înscriem din penalti. Poate dacă aveam un jucător care avea simţul porţii pentru noi era 5-2. E o înfrângere nemeritată, dar felicit aceşti jucători tineri ai lui Hagi. Dacă ne mai dădea încă unul (n.r. - un penalti) îl ratam şi pe ăla, nu a fost ziua noastră. Suntem dezamăgiţi de rezultat, am făcut spectacol, dar din păcate un am înscris. Nu am ce să le reproşez jucătorilor din punct de vedere al efortului", a spus Grigoraş la DigiSport.

Formaţia Pandurii Târgu Jiu, ocupanta locului 2 în clasamentul Ligii I, a fost învinsă, luni, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), de echipa Viitorul Constanţa, în ultimul meci al etapei a XIII-a, în care a ratat un penalti şi golul doi al gazdelor a fost înscris în minutul 90+2.

Golurile au fost marcate de Iancu '26 (penalti) şi Chiţu '90+2.

În minutul 87, portarul gazdelor, Buzbuchi, a apărat un penalti executat de Maxim.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici