Grigoraş: Dacă nu sunt dat afară o să mă găsiţi tot în Liga I

Tehnicianul formaţiei Pandurii, Petre Grigoraş, a declarat după remiza cu Rapid, scor 2-2, că dacă nu va fi dat afară, nu vor pleca jucători şi obiectivul echipei va fi îndrăzneţ, atunci el va rămâne la gruparea din Târgu Jiu.

110 afișări
Imaginea articolului Grigoraş: Dacă nu sunt dat afară o să mă găsiţi tot în Liga I

Petre Grigoraş (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Dacă nu sunt dat afară o să mă găsiţi tot în Liga I, dacă voi fi dat afară probabil prin Arabia Saudită, dar nu prea îmi place acolo, că e cald. Sincer nu m-am gândit, eu nu ştiu ce o să fac nici peste două zile. Eu mai am încă un an contract cu Pandurii şi dacă nu mai pleacă jucători şi ne vom propune un obiectiv îndrăzneţ atunci Târgu Jiu est prima opţiune pentru mine", a spus Grigoraş, care joi, după înfrângerea cu FC Vaslui, scor 1-2, afirmase că nu mai suportă greşelile de arbitraj şi că preferă să plece în vacanţă până începe noul sezon.

Petre Grigoraş a precizat că punctul obţinut în partida cu Rapid este important, venind după o perioadă dificilă. "Era să retrăiesc situaţia din ultimele două meciuri, când am condus cu 1-0 şi am pierdut cu 2-1. Am reuşit totuşi să obţinem un punct, unul important având în vedere că venim după o perioadă grea. Sperăm să obţinem punctele necesare în ulitmele două etape pentru a ne îndeplini obiectivul de a termina în primele zece locuri. Nu ştiu dacă am băgat în degringoladă Rapidul, să fim serioşi, nu ştiu dacă mai aveau şanse la titlu. Consider că puteam să câştigăm, dar am avut cinci minute fatidice în care am primit două goluri. E greu să câştigi în Giuleşti, eu nici ca antrenor şi nici ca jucător n-am reuşit", a adăugat el.

Formaţia Rapid a terminat la egalitate, scor 2-2 (2-1), partida disputată duminică seară, pe teren propriu, cu echipa Pandurii Târgu Jiu, în etapa a XXXII-a a Ligii I. Golurile gazdelor au fost marcate de Grigore '40 şi Teixeira '43. Pentru Pandurii a înscris Lemnaru '33, '72.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici