Grigoraş: Dacă stăm să ne plângem de cum ne-au furat, vor profita adversarii

Antrenorul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Petre Grigoraş, a declarat, vineri, că jucătorii săi trebuie să uite partida cu Rapid din etapa precedentă, pentru că dacă aceştia se vor plânge în continuare de greşelile de arbitraj atunci adversarii vor profita.

15 afișări
Imaginea articolului Grigoraş: Dacă stăm să ne plângem de cum ne-au furat, vor profita adversarii

Grigoraş: Dacă stăm să ne plângem de cum ne-au furat, vor profita adversarii (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Dacă stăm să ne plângem de cum ne-au furat, vor profita adversarii şi sper ca lucrul acesta să nu se întâmple. Sunt convins că jucătorii sunt conştienţi de dificultatea partidei de sâmbătă. O victorie a noastră ne-ar apropia de un grup de 4-5 echipe care au puncte asemănătoare cu noi", a spus tehnicianul.

Grigoraş susţine că formaţia sa nu poate fi favorită în meciul cu FCM Târgu Mureş având în vedere locul pe care îl ocupă în clasament. "Nu putem spune că plecăm favoriţi dacă ne uităm în clasament. Înaintea meciului din Giuleşti nu eram favoriţi şi până la urmă am jucat mai bine decât ei. Nu eşti favorit într-un meci decât dacă ai o atitudine pozitivă, un angajament total şi şansă. Aici trebuie inclusă şi şansa unui arbitraj corect sau aceea de a nu se face greşeli mari împotriva ta. Dar am încredere în echipă şi i-am simţit că pot să dea mai mult decât au dat până acum. Uşor, uşor sper să avem continuitate în evoluţii şi în rezultate", a menţionat Petre Grigoraş.

Echipa Pandurii Târgu Jiu întâlneşte, sâmbătă, de la ora 14.00, pe stadionul "Municipal" din Drobeta Turnu Severin, formaţia FCM Târgu Mureş, într-o partidă contând pentru etapa a XIV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici