Grigoraş: Îmi pare rău că am luat trei cartonaşe galbene aiurea

Tehnicianul echipei Pandurii Târgu Jiu, Petre Grigoraş, a declarat, sâmbătă, după victoria din meciul cu FCM Târgu Mureş, scor 4-1, că îl bucură acest rezultat, dar îi pare rău pentru că jucătorii săi au primit "aiurea" trei cartonaşe galbene.

13 afișări
Imaginea articolului Grigoraş: Îmi pare rău că am luat trei cartonaşe galbene aiurea

Grigoraş: Îmi pare rău că am luat trei cartonaşe galbene aiurea (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"În primul rând mă bucur că am debutat cu dreptul aici, la noua noastră casă de la Severin. Jocul a fost unul destul de bun, dar trebuie să recunosc că am avut şi evoluţii mai bune până acum. Îmi pare rău la această partidă că am luat trei cartonaşe galbene aiurea şi în inferioritate numerică adversarul a reuşit să marcheze. Şi noi în superioritate am primit trei galbene, iar unul dintre ele este foarte important, pentru că pe Viera nu voi putea conta pe el meciul viitor. Este singurul lucru care mă deranjează, pentru că am întâlnit un adversar căruia puteam să-i marcăm mai multe goluri. Victoria e absolut clară, nu am făcut un joc extraordinar, dar rezultatul a fost mai bun decât cel din Giuleşti, unde după părerea mea am jucat mai bine dar nu am reuşit să câştigăm. Prefer ca echipa să joace bine şi sunt convins că rezultatele o să apară", a spus Cârţu.

Sorin Cârţu a precizat că nu îşi explică lipsa de concentrare a echipei Pandurii în ultimul sfert de oră al meciului de la Drobeta Turnu Severin. "Nu-mi explic lipsa de concentrare din ultimul sfert de oră când am primit gol şi am primit şi câteva cartonaşe galbene pe care nu ai voie să le iei. Cu această victorie ne-am agăţat şi noi puţin de clasament, pentru că înaintea acestor două etape cu Rapid şi Târgu Mureş eram undeva la patru puncte de locul 16. Este o victorie importantă cu o echipă apropiată ca valoare şi urmează încă meciuri foarte dificile pentru noi", a adăugat tehnicianul.

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a învins, sâmbătă, la Drobeta Turnu Severin, cu scorul de 4-1 (2-0), echipa FCM Târgu Mureş, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii I, în care gazdele au beneficiat de două penaltiuri şi oaspeţii de o lovitură de la 11 metri. Golurile învingătorilor au fost marcate de Voiculeţ '36 (penalti), Băcilă '44 şi Pintilii '55 (penalti), '65. Pentru FCM Târgu Mureş a înscris Munteanu, în minutul 80, din penalti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici