Grigoraş: Înainte de a discuta cu Iaşul, am fost contactat de Timişoara

Antrenorul formaţiei Poli Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat, duminică, într-o emisiune sportivă, la un post de televiziune local, că înainte de a semna cu gruparea din dealul Copoului a fost contactat de oficiali ai echipei FC Timişoara.

12 afișări
Imaginea articolului Grigoraş: Înainte de a discuta cu Iaşul, am fost contactat de Timişoara

Tehnicianul Petre Grigoraş (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"După ce m-am despărţit de Oţelul, în timp ce eram în tratative cu Poli Iaşi, s-a vehiculat că aş fi avut discuţii cu Timişoara, Vaslui şi Craiova. Ultima trebuie scoasă de pe listă. Au fost câteva contacte şi cu Vasluiul. Înainte de a discuta cu Iaşul, am fost contactat de un reprezentant al clubului FC Timişoara. Eu îmi dădusem cuvântul celor de la Iaşi aşa că venit în Copou", a declarat Petre Grigoraş.

Grigoraş a mai spus că visul său este ca formaţiile pe care le antrenează să joace la fel de ofensiv ca şi Barcelona, echipa sa de suflet: "Sunt fan înrăit al Barcelonei şi visul meu este ca echipele pe care le antrenez să joace la fel de ofensiv. La Galaţi am jucat doi ani în sistemul 4-3-3, poate cu mici excepţii, la Iaşi vreau să joc la fel. Nu sunt adeptul sistemului defensiv, nu pot să joc un meci întreg la 0-0. Chiar dacă mă apăr foarte bine, pot să iau un gol stupid şi apoi ce fac? Jucătorii mei trebuie să ştie să atace, trebuie să ştie să dea gol atunci când sunt conduşi pe tabelă".

Petre Grigoraş a precizat că niciodată nu le-a pus jucătorilor săi DVD-uri cu echipa adversă. "De când sunt eu antrenor, niciodată nu le-am pus jucătorilor DVD-uri sau casete cu echipa adversă. Atenţia distributivă a lor este maximă timp de 7-8 minute, apoi s-ar putea să se plictisească. Eu fac analiza adversarului şi apoi le trasez jucătorilor mei sarcini precise de joc", a conchis tehnicianul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici