Grigoraş: Meciul cu Gloria Bistriţa este unul capital pentru noi

Antrenorul formaţiei Oţelul Galaţi, Petre Grigoraş, a declarat, joi, că, după cele trei înfrângeri consecutive din campionat, partida cu Gloria Bistriţa, din etapa a VIII-a a Ligii I, este capitală pentru echipa sa.

13 afișări
Imaginea articolului Grigoraş: Meciul cu Gloria Bistriţa este unul capital pentru noi

Grigoraş: Meciul cu Gloria Bistriţa este unul capital pentru noi (Imagine: Mediafax Foto)

"Meciul cu Gloria Bistriţa este unul capital pentru noi. Avem nevoie de cele 3 puncte ca de aer. Venim după 3 înfrângeri consecutive iar un eventual eşec sau semieşec poate duce echipa pe o pantă periculoasă. Trebuie să facem tot posibilul să luăm cele 3 puncte, cruciale. Gloria e o echipă care primeşte greu gol, se aglomerează foarte bine, e disciplinată tactic şi nu ne va fi uşor. Vom ataca cu un trident foarte tânăr, Iorga, Pena şi Silviu Ilie, 2 jucători de 20 de ani şi unul de 23. Sper ca ei, împreună cu cei din linia a doua, Viglianti şi Parschiv, să poată să desfacă lacătul bistriţean", a declarat tehnicianul formaţiei gălăţene.

El nu îi va putea folosi în această partidă pe Stevo Nikolici, Ramses Gado şi Samuel Cojoc, toţi trei accidentaţi, şi Salif Nogo, suspendat. Revine în lot, după o absenţă de 7 luni Cristian Sârghi.

Partida Oţelul Galaţi-Gloria Bistriţa, din cadrul etapei a VIII-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 17.00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici