Grigoraş: Ne-a trecut glonţul pe la ureche de vreo două ori

Antrenorul formaţiei Politehnica Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că "glonţul" i-a trecut pe la ureche în două rânduri, în urma ocaziilor de gol ratate de jucătorii echipei Unirea Alba Iulia la meciul câştigat de gruparea ieşeană cu scorul de 1-0 (1-0).

15 afișări
Imaginea articolului Grigoraş: Ne-a trecut glonţul pe la ureche de vreo două ori

Grigoraş: Ne-a trecut glonţul pe la ureche de vreo două ori (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Mă aşteptam la un joc dificil, pentru că ştiam că sunt foarte grele meciurile cu echipele înecate. Pentru ei urmează partide foarte grele şi era normal să spere să ia puncte la Iaşi. Noi am început ezitant jocul şi ne-a trecut glonţul pe la ureche de vreo două ori. Am reuşit să marcăm pe finalul primei reprize, iar în partea a doua jocului ei nu au mai ajuns la poarta noastră şi noi am ratat câteva ocazii. Până la urmă, cele mai importante sunt cele trei puncte", a spus Grigoraş.

Petre Grigoraş a precizat că speră ca accidentarea jucătorului Valentin Badea să nu fie gravă. "Vali Badea a primit o lovitură puternică la genunchi, rămâne să vedem în zille următoare cât va lipsi. Eu sper să nu fie ceva grav şi să poată juca etapa viitoare. Absenţele lui Păun şi Badea s-au văzut în jocul nostru deoarece nu am rezerve la nivelul titularilor", a menţionat tehnicianul.

Referindu-se la evoluţiile tot mai bune al jucătorului Valentin Negru, antrenorul Petre Grigoraş a spus: "După acea perioadă nefastă de la sfârşitul turului Negru a trecut cu bine şi acum, în retur, joacă altceva. Este Vali Negru pe care-l ştiam eu când l-am adus la Iaşi şi mă bucur că poate evolua fără probleme 90 de minute".

Formaţia Politehnica Iaşi a câştigat, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), în faţa echipei Unirea Alba Iulia, într-o partidă contând pentru etapa a XX-a a Ligii I, prin golul marcat de Vali Negru, în minutul 44.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici