Grigoraş: Oţelul a jucat de la egal la egal cu Manchester United

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Petre Grigoraş, a declarat că adversara de duminică, Oţelul Galaţi, a jucat de la egal la egal cu Manchester United în meciul de pe stadionul Old Trafford şi că rezultatul de 2-0 pentru englezi este "pe undeva mincinos",.

110 afișări
Imaginea articolului Grigoraş: Oţelul a jucat de la egal la egal cu Manchester United

Grigoraş: Oţelul a jucat de la egal la egal cu Manchester United (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax foto)

"Întâlnim campioana, o echipă care a jucat de la egal la egal cu una din forţele Europei, Manchester United, chiar surprinzător, poate a făcut unul dintre cele mai bune meciuri din grupă, de aceea rezultatul e pe undeva mincinos, 2-0, chiar dacă victoria o putem cataloga ca fiind meritată a gazdelor. Dar Oţelul a făcut un meci curajos şi a prestat un joc foarte bun şi consistent, cu presing permanent", a spus Grigoraş, joi, într-o conferinţă de presă.

Petre Grigoraş consideră că meciul cu Oţelul, programat duminică, la ora 19.30, în etapa a XIII-a a Ligii I, este special pentru el doar din punct de vedere afectiv, pentru că a lucrat o perioadă la Galaţi. "Nu e un meci important neapărat pentru noi, nu reprezintă vreo 20 de puncte o eventuală victorie a noastră contra Oţelului. E un meci special poate pentru că am lucrat trei ani şi jumătate acolo cu marea majoritate a jucătorilor de acum. Nimic mai mult. Au trecut deja doi ani sau peste doi ani de când ne-am despărţit, fiecare a apucat-o pe drumul lui şi fiecare îşi urmează destinul în viaţă. Al meu m-a adus pe undeva prin sud-vestul României, la Târgu Jiu şi nu-mi pare rău. Cât am fost la Galaţi am încercat să lucrez cât mai bine şi să am rezultate cât mai bune. S-a încheiat un ciclu şi am venit aici unde doresc acelaşi lucru. Sentimental e un meci special dar în fotbal sentimentele trebuie lăsate la o parte pentru că sunt importante punctele", a menţionat Grigoraş.

Campioana României, Oţelul Galaţi, a înregistrat a patra înfrângere în Grupa C a Ligii Campionilor, din tot atâtea meciuri disputate, după ce a fost învinsă, miercuri, în deplasare, scor 2-0 (1-0), de echipa engleză Manchester United şi mai are şanse de calificare doar în Liga Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici