Grigoraş: Rămân cu regretul că am pierdut două puncte mari

Antrenorul Petre Grigoraş a declarat, duminică, la finalul partidei Oţelul Galaţi - FC Timişoara, scor 2-2 (2-1), că rămâne cu regretul că a pierdut două puncte mari, după ce formaţia sa a fost egalată în minutul 90+2.

9 afișări
Imaginea articolului Grigoraş: Rămân cu regretul că am pierdut două puncte mari

Grigoraş: Rămân cu regretul că am pierdut două puncte mari

"E greu să vorbeşti după un asemenea joc. E al doilea meci consecutiv când jucăm foarte bine, ne creăm situaţii de gol, dar nu reuşim să câştigăm. Am fost mai buni şi meritam victoria. Dacă înainte de meci aş fi fost mulţumit cu un punct, acum rămân cu regretul că am pierdut două puncte mari. La 2-1 am avut două-trei ocazii clare de gol şi ne puteam desprinde însă, pe final, poate şi din cauza lipsei de experienţă a elevilor mei, care nu au ştiut să fie şulfe, să tragă de timp pentru a menţine rezultatul, am primit un gol nemeritat", a spus Grigoraş.

Formaţia Oţelul Galaţia a terminat la egalitate, scor 2-2 (2-1), partida susţinută, duminică, pe teren propriu, în faţa echipei FC Timişoara, contând pentru etapa XIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici