Grigoraş recunoaşte că Oţelul Galaţi a câştigat cu şansă partida cu UTA

Antrenorul Petre Grigoraş a recunoscut, sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă, că echipa sa, Oţelul Galaţi, a câştigat cu şansă partida cu UTA Arad, scor 1-0, disputată în deplasare, în cadrul etapei a XXII-a a Ligii I.

12 afișări
Imaginea articolului Grigoraş recunoaşte că Oţelul Galaţi a câştigat cu şansă partida cu UTA

Grigoraş recunoaşte că Oţelul Galaţi a câştigat cu şansă partida cu UTA (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

"Am câştigat un joc extrem de important, mai ales acum când avem foarte multe absenţe în lot. Recunosc că am avut şansă. Gazdele au avut multe ocazii de a înscrie, dar, din fericire pentru noi, au ratat. Au avut 5-6 ocazii foarte clare, dar fotbalul se joacă pe goluri şi pe puncte, iar la finalul campionatului se trage linie", a spus Grigoraş.

Tehnicianul a menţionat că nu se supăra dacă meciul se încheia la egalitate, 1-1. "Trebuie să recunosc că am avut în primele etape un joc mai devensiv, la fel şi azi am jucat cu un singur vârf. În acest meci totul a fost cu noi, şi şansa, şi terenul. La final dacă se termina egal nu mă supăram după cum s-a jucat", a adăugat Petre Grigoraş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici