Grigoraş: Să sperăm că putem îndrepta în meciul cu Dinamo ruşinea mare păţită la Cluj

Antrenorul Petre Grigoraş, speră ca elevii săi să îndrepte, în partida cu Dinamo, contând pentru etapa a XXVII-a a Ligii I, "ruşinea mare" păţită în runda precedentă, când Oţelul Galaţi a pierdut meciul cu "U" Cluj, deşi avea doi oameni în plus şi conducea cu scorul de 1-0.

10 afișări
Imaginea articolului Grigoraş: Să sperăm că putem îndrepta în meciul cu Dinamo ruşinea mare păţită la Cluj

Grigoraş: Să sperăm că putem îndrepta în meciul cu Dinamo ruşinea mare păţită la Cluj

"Ne aşteaptă o săptămână extrem de dificilă cu trei meciuri foarte grele. Primele două sunt pe teren propriu cu Dinamo şi Timişoara, doi adversari de temut. În plus, noi venim după ruşinea mare păţită la Cluj. Să sperăm că putem îndrepta ceva în meciul cu Dinamo, avem mare nevoie de puncte. Cu totul altfel stăteau lucrurile dacă am fi câştigat trei puncte la Cluj, n-am făcut-o şi frustrarea noastră este mare. Sper ca echipa să-şi revină din punctul ăsta de vedere şi sâmbătă să demonstreze că a fost o nouă întâmplare nefericită care se întâmplă doar la Galaţi", a declarat Petre Grigoraş.

Directorul general al clubului Oţelul, Marius Stan, a glumit pe seama înfrângerii de la Cluj. "Am intrat şi noi în galeria marilor echipe. Clujul a bătut doar pe Steaua, Rapid şi Oţelul, aşa că sunt foarte optimist înaintea meciului cu Dinamo. Jucătorii au şansa ca în următoarele patru meciuri să ajungă la 0 la adevăr dar pentru asta trebuie să le câştige pe toate", a spus Stan.

Oţelul Galaţi a pierdut partida contând pentru etapa a XXVI-a a Ligii I, susţinută în deplasare, în compania echipei Universitatea Cluj, cu scorul de 1-2. Fotbaliştilor echipei gălăţene le-au fost blocate primele de victorie până când aceasta va ajunge la zero în clasamentul adevărului.

Oţelul va întâlni, în următoarele patru etape formaţiile Dinamo, Poli Ştiinţa Timişoara, Universitatea Craiova şi Steaua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici