Grigoraş: Sper să nu pierdem acasă nici cu Dinamo

Antrenorul Petre Grigoraş speră ca Oţelul Galaţi să nu piardă nici în meciul cu Dinamo Bucureşti, din etapa a XXIX-a a Ligii I, programat marţi, de la ora 16.00.

17 afișări
Imaginea articolului Grigoraş: Sper să nu pierdem acasă nici cu Dinamo

Grigoraş: Sper să nu pierdem acasă nici cu Dinamo (Imagine: Mediafax Foto)

"Aşa cum am bătut acasă pe Steaua şi Rapid şi am terminat la egalitate cu Timişoara sau CFR, sper ca nici cu Dinamo să nu pierdem. Au şi ei multe absenţe, dar nici noi nu stăm mai bine. Ca să am 18 jucători în lot am fost nevoit să iau trei de la echipa a doua. Am mari probleme în apărare, cred că ar trebui să-l trimit şi pe secundul Dinu în teren. Oricum, eu nu voi intra, chiar dacă la Dinamo vor juca Rednic şi Vlădoiu", a glumit Grigoraş.

Grigoraş nu poate conta marţi pe Cojoc, Hurdubei, Viglianti, Vitaic, Paraschiv, Gârleanu, toţi accidentaţi, în timp ce Iorga şi Giurgiu sunt suspendaţi. În plus, deşi a fost inclus în lot, bulgarul Jelev este dat ca incert.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici