Grigoraş: Suntem într-o situaţie foarte delicată

Antrenorul Petre Grigoraş a declarat, sâmbătă, că Oţelul Galaţi a ajuns într-o situaţie "foarte delicată" în urma eşecului din meciul de pe teren propriu cu Dinamo, scor 0-1, în etapa a XXVII-a a Ligii I, şi a subliniat că singurul obiectiv al echipei este acum salvarea de la retrogradare.

10 afișări
Imaginea articolului Grigoraş: Suntem într-o situaţie foarte delicată

Grigoraş: Suntem într-o situaţie foarte delicată (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu am reuşit să ne reabilităm astăzi, după ruşinea de la Cluj. Evoluţia noastră nu a fost aşa de slabă, însă nu am reuşit să concretizăm nici măcar una dintre ocaziile pe care le-am avut. Dinamo a ştiut să profite de slăbiciunile noastre şi Dănciulescu ne-a «înţepat». Suntem într-o situaţie foarte delicată pentru că urmează alte trei partide foarte grele (n.r. - cu Poli Ştiinţa Timişoara, Universitatea Craiova şi Steaua Bucureşti), iar echipa pare blocată din punct de vedere psihic. Singurul nostru obiectiv a rămas salvarea de la retrogradare, iar pentru asta avem nevoie ca de aer de trei puncte miercuri, cu Timişoara", a spus Grigoraş.

Tehnicianul formaţiei gălăţene a subliniat că jucătorul cel mai periculos de la Dinamo a fost Adrian Cristea. "Cristea e un jucător de care m-am temut, el poate face diferenţa într-un meci şi astăzi a jucat foarte bine", a punctat Grigoraş.

În urma eşecului de sâmbătă, Oţelul Galaţi ocupă locul 10 în clasamentul Ligii I, cu 33 de puncte, nouă mai multe decât Farul Constanţa, ocupanta poziţiei a 15-a, prima retrogradabilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici