Grigoraş: Trebuie să acceptăm înfrângerea cu fruntea sus

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Petre Grigoraş, a declarat, duminică, după eşecul din partida cu formaţia FC Vaslui, scor 0-1, că jucătorii săi trebuie să accepte înfrângerea cu fruntea sus şi să meargă mai departe.

36 afișări
Imaginea articolului Grigoraş: Trebuie să acceptăm înfrângerea cu fruntea sus

Grigoraş: Trebuie să acceptăm înfrângerea cu fruntea sus (Imagine: Mediafax Foto)

"Durerea este mare pentru că am pierdut cele trei puncte. Ştiam că întâlnim un adversar puternic şi s-a dovedit a fi aşa. O greşeală copilărească ne-a costat foarte scump şi asta după o repriză bună în care ne-am creat multe ocazii de a marca. Jocul greşeală aşteaptă, iar golul primit ne-a demoralizat. Asta şi pentru că în echipă avem mulţi jucători tineri. Se pare că a fost penalti în finalul jocului la Paraschiv, doar arbitrul Alexandru Tudor zice că nu. Credeam despre Tudor că este cel mai echidistant arbitru şi, probabil, de această dată nu a văzut. Trebuie să acceptăm înfrângerea cu fruntea sus şi să mergem mai departe", a spus Grigoraş.

Directorul general al gălăţenilor, Marius Stan, consideră că un rezultat de egalitate ar fi fost mai echitabil: "Cred că un rezultat de egalitate ar fi fost mult mai echitabil, însă până la urmă fotbalul se joacă pe goluri iar noi nu am fost în stare să înscriem. S-a cunoscut faptul că Petre Grigoraş a fost nevoit să improvizeze în faza de atac. Jucătorii au arătat că vor, dar atât s-a putut astăzi".

Căpitanul Oţelului, Gabriel Paraschiv, a afirmat că la faza din minutul 90 a fost faultat în careu şi arbitrul Tudor putea să acorde penalti. "Ne pare rău că la prima întâlnire cu suporterii din acest sezon (n.r. - Oţelul a jucat primele două partide de pe teren propriu fără spectatori) nu am reuşit să le oferim o victorie. Am întâlnit un adversar foarte bun, însă dacă am fi avut puţină şansă am fi marcat la câte ocazii am avut. În finalul meciului am fost faultat în careu, arbitrul putea acorda penalti".

Echipa Oţelul Galaţi a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia FC Vaslui, într-un meci din etapa a VI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici