Grigoraş: Trebuie să rămânem modeşti pentru că nu s-a terminat campionatul

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Petre Grigoraş, şi-a avertizat jucătorii să rămână modeşti şi serioşi în urma victoriei cu Rapid, scor 2-1, din etapa a IV-a a Ligii I, deoarece campionatul se află abia la început.

11 afișări
Imaginea articolului Grigoraş: Trebuie să rămânem modeşti pentru că nu s-a terminat campionatul

Grigoraş: Trebuie să rămânem modeşti pentru că nu s-a terminat campionatul (Imagine: Mediafax Foto)

"Mă bucur foarte mult că am reuşit să câştigăm în faţa unei formaţii despre care s-a spus că este cea mai în formă din campionat. Băieţii trebuie să rămână serioşi, modeşti pentru că până la urmă e doar o victorie, nu s-a terminat campionatul", a spus Grigoraş.

Tehnicianul formaţiei gălăţene a comentat şi forma bună a lui Gabriel Paraschiv, golgheterul la zi al Ligii I, cu şapte reuşite în patru etape.

"Nu pot eu să decid ce jucători merg la naţională, eu mă bucur că Paraschiv traversează o perioadă excelentă şi îmi pare rău că acest lucru nu i s-a întâmplat în urmă cu 2-3 ani", a punctat Grigoraş.

După patru etape, Oţelul Galaţi şi Dinamo Bucureşti conduc în clasamentul Ligii I, aflându-se la egalitate perfectă, cu 10 puncte şi golaveraj 9-4.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici