Grigore Sichitiu: Am decis să-mi dau demisia de la Poli Iaşi

Preşedintele executiv al clubului ACSMU Poli Iaşi, Grigore Sichitiu, a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, că a luat decizia de a-şi da demisia din funcţia deţinută la gruparea din dealul Copoului, fără a dori să precizeze care a fost motivul.

45 afișări
Imaginea articolului Grigore Sichitiu: Am decis să-mi dau demisia de la Poli Iaşi

Grigore Sichitiu: Am decis să-mi dau demisia de la Poli Iaşi (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Am decis să-mi dau demisia de la Poli Iaşi. Atât şi nimic mai mult. Nu vreau să spun ceva şi pe urmă să se facă speculaţii. I-am anunţat pe primarul Gheorghe Nichita şi domnul Ionuţ Negoiţă în legătura cu decizia mea. Ei au încercat să mă convingă să mă răzgândesc, dându-mi un răgaz până săptămâna viitoare, când va avea loc la Iaşi şedinţa Consiliului Director. Decizia mea este irevocabilă", a spus Sichitiu.

Oficialul formaţiei ieşene a mai adăugat că tot ceea ce a făcut la Iaşi a fost pentru ca acest oraş să aibă echipă măcar de liga a II-a: "Eu mi-am dorit foarte mult când am venit la Iaşi să ajut un oraş aşa mare să aibă echipă măcar în liga a II-a cu posibilitatea de a putea reveni în prima ligă. Au fost voci care au comentat negativ evoluţia acestei echipe, fără să ţină cont că s-a pornit la drum aducând jucători şi după începerea campionatului. Fără a intra în detalii, cred că e mai bine să plec de la această echipă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici