Grigore Sichitiu: Ascensiunea noastră a deranjat multă lume

Preşedintele clubului ACSMU Poli Iaşi, Grigore Sichitiu, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că reprogramarea partidei cu ALRO Slatina la data de 30 martie s-ar putea datora faptului că rezultatele obţinute de gruparea din dealul Copoului în ultimele meciuri au deranjat mulţi oameni din fotbal.

2 afișări

"Ascensiunea noastră a deranjat multă lume! După ce am jucat noi în tur, nu prea se mai aştepta cineva să emitem pretenţii la promovare, dar uite că avem numai victorii în retur şi acest lucru deranjează foarte tare. Am devenit deja un pericol pentru echipele din vârful Seriei a II-a şi văd că suntem «faultaţi» prin tot felul de mijloace. Altfel nu-mi explic de ce partida cu ALRO a fost amânată, deoarece ambele echipe au jucători la naţionala de tineret. Însă a fost reprogramată când aceeaşi jucători au meci la naţională, la data de 29 martie", a spus Sichitiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Oficialul formaţiei ieşene a mai adăugat că jucătorul Sergiu Muth ar fi dispus să vină înapoi la echipă: "Noi am făcut un memoriu la FRF şi am cerut ca meciul cu ALRO să fie reprogramat pentru data de 6 aprilie. Aşteptăm şi noi acum o explicaţie. Oricum, jucătorul nostru, Sergiu Muth, mi-a spus că el ar fi dispus să vină să joace pentru echipa de club în locul meciului de la naţionala de tineret".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici