Grigore Sichitiu: L-am convins pe Popa să revină la echipă

Preşedintele clubului ACSMU Poli Iaşi, Grigore Sichitiu, a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, că antrenorul Ionuţ Popa se va ocupa în continuare de pregătirea echipei din dealul Copoului.

44 afișări
Imaginea articolului Grigore Sichitiu: L-am convins pe Popa să revină la echipă

Grigore Sichitiu: L-am convins pe Popa să revină la echipă (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"După mai multe discuţii purtate cu Ionuţ Popa, l-am convins să revină la echipă. Jucătorii vor pleca mâine (n.r. - joi) dimineaţă spre Oradea, unde sâmbătă vom juca în compania echipei FC Bihor. Popa va veni direct la Oradea şi va conduce antrenamentul de vineri dimineaţă. Important acum este să obţinem un rezultat pozitiv la Oradea", a spus Grigore Sichitiu.

Oficialul formaţiei ieşene a mai adăugat că miercuri a venit în probe un atacant belgian de origine congoleză, iar luni este aşteptat să vină un alt atacant brazilian: "Domnul Popa mi-a cerut să-i aduc doi atacanţi de valoare. Sper să fi găsit soluţiile pentru acoperirea acestui post. Astăzi (n.r. - miercuri) a venit în probe Muscal Mvuezolo Musumbu, un atacant belgian de origine congoleză, în
vârstă de 31 de ani şi care a evoluat ultima dată în liga a doua din Belgia, la Tubize. Luni este aşteptat să vină un alt atacant, brazilianul Jao Paulo De Oliveira, în vârstă de 25 de ani, care a jucat ultima dată în Portugalia la Belenenses. Rămâne ca Ionuţ Popa să ia o decizie în privinţa celor doi", a declarat Sichitiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici