Grigore: Unirea Urziceni va avea nocturnă în cel mult două săptămâni

Directorul general al clubului Unirea Urziceni, Felix Grigore, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că stadionul Tineretului, pe care echipa pregătită de Dan Petrescu dispută meciurile de pe teren prorpiu, va fi dotat cu instalaţie de nocturnă "în cel mult două săptămâni".

4 afișări
Imaginea articolului Grigore: Unirea Urziceni va avea nocturnă în cel mult două săptămâni

Grigore: Unirea Urziceni va avea nocturnă în cel mult două săptămâni

"Lucrările sunt aproape finalizate. Stâlpii sunt montaţi, doar trebuie să-i ridicăm, iar puterea instalaţiei este de 1400 de lucşi, aşa cum prevede regulamentul. Nu ne-am gândit la ce meci vom inaugura nocturna, însă, în mod cert, în maxim două săptămâni vom face primele probe. Meciul cu Steaua, din Cupa României se va juca în nocturnă", a spus Grigore.

Unirea Urziceni va fi a 11-a formaţie din Liga I care va putea susţine în nocturnă meciurile de pe teren propriu, după CFR Cluj, Poli Ştiinţa Timişoara, Dinamo, Rapid, Steaua, Ceahlăul Piatra Neamţ, Dacia Mioveni, Universitatea Cluj, Farul Constanţa şi Politehnica Iaşi.

Stadioanele pe care evoluează echipele Universitatea Cluj, Gloria Bistriţa, Oţelul Galaţi, UTA Arad, Pandurii Târgu Jiu, Gloria Buzău şi FC Vaslui sunt singurele din Liga I care nu au instalaţie de nocturnă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici