Grozav: Mă bucur că am ajuns la Dinamo

Atacantul Gheorghe Grozav a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că se bucură de faptul că a ajuns al o înţelegere cu Dinamo Bucureşti şi speră ca în cel mai scurt timp să primească acceptul de a evolua la echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare.

219 afișări
Imaginea articolului Grozav: Mă bucur că am ajuns la Dinamo

Gheorghe Grozav (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Sunt bucuros că m-am întors acasă în România, sper să ajung cât mai repede la o formă bună, pentru că am avut o perioadă nu tocmai bună din punct de vedere sportiv. Voi da totul pentru a reveni la forma de dinainte. Nu am stat departe de fotbal, m-am antrenat zi de zi, dar decizia antrenorului a fost să nu joc. Mi-a părut rău că nu am jucat, pentru că am pierdut şi naţionala, dar sper ca în cel mai scurt timp să mă integrez cât mai repede. Oferta de la Dinamo a fost o surpriză plăcută. Mă bucur că am ajuns aici. Sunt la zi cu noutăţile, ştiu că eu un proiect de viitor, e un grup de fotbalişti tineri, sperăm să ducem Dinamo sus, acolo unde îi este locul. Dinamo e un brand şi o echipă cu tradiţie, nu numai în ţară. Aştept un derbi cu Steaua, e cel mai frumos meci al României", a declarat Grozav.

Jucătorul a spus că nu regretă transferul la formaţia rusă Terek Groznîi, dar îi pare rău că nu a mai fost convocat la echipa naţională pentru că nu a fost titular în Rusia: "Am un litigiu cu cei de la Terek, sper că se va rezolva în cel mai scurt timp. Ştiu că se va rezolva, dar nu ştiu în cât timp. Nu vreau să vorbesc acum despre Rusia, a fost, a trecut. Din toate ai câte ceva de învăţat. Nu regret că m-am dus acolo, a fost decizia mea, dar acum sunt aici. În timpul şederii mele acolo am avut oferte de a pleca, dar nu m-au lăsat, pentru că voiau toţi banii pe loc. Ei m-au făcut să vreau să plec, pentru că nu eram băgat în echipă".

Managerul general al FC Dinamo, Daniel Stanciu, a declarat că speră ca FIFA să elibereze cât mai curând certificatul temporar de transfer al jucătorului. "Grozav vine din postura de jucător liber, e în litigiu cu Terek la FIFA. E posibil ca FIFA să ne elibereze certificatul internaţional de transfer temporar", a afirmat Stanciu.

Grozav, nepotul fostului jucător şi antrenor dinamovist Cornel Ţălnar, este încă sub contract cu Terek Groznîi, însă nu vrea să mai revină la echipa din campionatul rus.

Atacantul a plecat la Terek de la Petrolul în august 2013, pentru suma de 2,7 milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici