Grupă grea pentru naţionala de handbal masculin a României pentru calificarea la Euro 2018

Naţionala de handbal va juca în grupa 2 preliminară, alături de Polonia, Belarus şi Serbia, în tentativa de a ajunge la Campionatul European din 2018, care se va desfăşura în Croaţia, conform tragerii la sorţi de joi de la Dubrovnik.

425 afișări
Imaginea articolului Grupă grea pentru naţionala de handbal masculin a României pentru calificarea la Euro 2018

Grupă grea pentru naţionala de handbal masculin a României pentru calificarea la Euro 2018 (Imagine: Cosmin Dan/ Mediafax Foto)

România nu a mai fost la un Campionat European de 22 de ani, ultima prezenţă fiind consemnată la ediţia din 1996.

Cum arată cele 7 grupe preliminare

Grupa 1: Danemarca, Ungaria, Olanda, Letonia

Grupa 2: Polonia, Belarus, Serbia, ROMÂNIA

Grupa 3: Spania, Austria, Bosnia, Finlanda

Grupa 4: Islanda, Macedonia, Cehia, Ucraina

Grupa 5: Germania, Slovenia, Portugalia, Elveţia

Grupa 6: Suedia, Rusia, Muntenegru, Slovacia

Grupa 7: Franţa, Norvegia, Lituania, Belgia

La Campionatul European din 2018 se vor califica primele două echipe din fiecare grupă, plus naţionala cu cel mai bun punctaj de pe locul 3. Preliminariilor vor începe în 2 noiembrie 2016 şi se vor încheia în 18 iunie 2017. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici