Grupele Europa League: Meciul Rennes – CFR Cluj se joacă azi, de la 22:00

CFR Cluj va înfrunta echipa Rennes, joi, începând cu orele 22:00, în grupele Europa League. Partida va avea loc pe stadionul Roazhon Park din Rennes.

663 afișări
Imaginea articolului Grupele Europa League: Meciul Rennes – CFR Cluj se joacă azi, de la 22:00

Grupele Europa League: Meciul Rennes – CFR Cluj se joacă azi, de la 22:00

În clasamentul grupei E, CFR Cluj se află pe locul 2, cu 3 puncte, în spatele liderului Celtic, cu 4 puncte. Rennes este pe locul 4, cu un singur punct, după Lazio, echipa de pe locul 3, care are e puncte.
CFR Cluj vine după o înfrângere suferită în faţa lui Celtic, scor 2-0, în timp ce Rennes vine după o înfrângere suferită în faţa lui Lazio, scor 2-1.

„Faptul că n-au mai bătut de 9 meciuri e o sabie cu două tăişuri, nu ştiu cum va reacţiona echipa lor mâine. Am spus că m-aş mulţumi cu un punct. E normal, Rennes nu e mai slabă decât Lazio sau Celtic. Asta nu înseamnă că vom juca defensiv. CFR a demonstrat şi în celelalte meciuri din Europa că joacă la victorie. Şi fanii au ajutat-o foarte mult pe Celtic. Sunt convins că stadionul va fi plin şi suporterii îi vor ajuta pe cei de la Rennes, dar sper să facem iarăşi o minune şi să câştigăm”, a declarat Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, la conferinţa de presă premergătoare partidei.

Petrescu a vorbit, la conferinţa de presă, şi despre problemele de lot: „Peteleu e accidentat şi Omrani are şi el ceva probleme, vom vedea mâine dacă va putea juca. E un jucător important, mai ales că în ultimul timp marchează destul de mult”.

„Este o echipă foarte experimentată, care se bazează pe un bloc foarte compact, ce are o bună capacitate de a trece de la apărare la atac şi de asemenea e foarte bună la fazele fixe. Este o echipă de mare angajament, împotriva căreia e greu să joci. Va trebui să creştem nivelul nostru de intensitate, de determinare pe teren”, a spus, despre CFR Cluj, antrenorul lui Rennes, Julien Stephan.

Echipe probabile:

Rennes: Mendy – Da Silva, Gnagnon, Morel – Traore, Bourigeaud, Camavinga, Grenier, Maouassa – Niang, Hunou
CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Boli, Burcă, Camora – Bordeianu, Culio, Djokovic – Deac, Traore, Omrani

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici