Guardiola are hernie de disc

Tehnicianul echipei FC Barcelona, Josep Guardiola, care a fost internat, joi dimineaţă, la o clinică din Barcelona, din cauza unor dureri puternice de spate, a fost diagnosticat cu hernie de disc, a anunţat clubul spaniol pe site-ul oficial.

43 afișări
Imaginea articolului Guardiola are hernie de disc

Guardiola are hernie de disc (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Guardiola s-a internat în această dimineaţă într-o clinică din Barcelona, din cauza unei lombalgii de care suferea de două săptămâni. Testele efectuate au arătat că antrenorul în vârstă de 40 de ani suferă de hernie de disc. Guardiola va urma un tratament şi durata spitalizării sale va fi în funcţie de evoluţia bolii", se arată într-un comunicat al clubului catalan.

Guardiola a fost prezent pe banca tehnică la meciul cu Valencia de miercuri, câştigat cu scorul de 1-0, dar la revenirea la Barcelona a fost internat din cauza durerilor puternice.

Cotidianul Mundo Deportivo a scris că efortul depus de Guardiola la meciul de miercuri a agravat durerile sale de spate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici