Guardiola, în rolul unui cerşetor român pe site-ul Marca

Cotidianul Marca îl prezintă, joi, în Marcatoons (serie de desene animate cu subiect sportiv), pe tehnicianul formaţiei FC Barcelona, Josep Guardiola, drept un cerşetor român, într-un dialog cu antrenorul echipei Real Madrid, Jose Mourinho.

84 afișări
Imaginea articolului Guardiola, în rolul unui cerşetor român pe site-ul Marca

Guardiola, cerşetor român în Marcatoons (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Astfel, în clipul Marcatoons, Mourinho, aflat într-o maşină, se opreşte la un semafor unde se întâlneşte cu Guardiola, care, îmbrăcat ca un cerşetor, îi cere bani tehnicianului portughez. "Daţi un ban pentru un club de fotbal", îi spune Guardiola lui Mourinho, dar portughezul îl recunoaşte pe tehnicianul FC Barcelona. "Eu nu sunt Pep, sunt un amărât de român...", spune personajul lui Guardiola, care renunţă să se mai dea drept român sărac şi admite că este nevoit să cerşească, deoarece este disperat pentru că nu mai dispune de fonduri pentru a face achiziţii la FC Barcelona.

Când Mourinho îi aminteşte că a dat 40 de milioane de euro pentru a-l aduce pe David Villa la Barca, Guardiola spune că a făcut acest transfer cerând un credit, apoi îl întreabă pe portughez dacă nu are ceva mărunţiş să-i dea sau suma de 60 de milioane de euro pentru a-l achiziţiona pe Cesc Fabregas, de la Arsenal. "Eu sunt un artist al fotbalului, eu nu pot vorbi despre bani", este răspunsul lui Mourinho, care nu se lasă impresionat de problemele rivalului său de la Barcelona.

Apoi antrenorul Realului pleacă fără să-i ofere lui Guardiola niciun ban.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici