Guardiola: Nu am pierdut campionatul

Antrenorul formaţiei FC Barcelona, Josep Guardiola, crede că titlul în campionatul Spaniei nu s-a decis încă, în ciuda înfrângerii din meciul cu Getafe, scor 0-1, care îi plasează pe catalani la şase puncte de "eterna rivală", echipa Real Madrid.

128 afișări
Imaginea articolului Guardiola: Nu am pierdut campionatul

Guardiola: Nu am pierdut campionatul (Imagine: Mediafax foto/AFP)

"Nu am pierdut campionatul, mai sunt multe etape. Rivalizăm cu un mare adversar şi nu ne vom putea permite paşi falşi, dar vom reacţiona", a declarat Guardiola.

Catalanii au încă două meciuri în campionat, cu Rayo Vallecano, marţi, şi Levante, sâmbătă, înainte de primul El Clasico al sezonului, pe Santiago Bernabeu, cu Real Madrid, la 10 decembrie.

"Este păcat că suntem atât de departe de lider, dar nu s-a terminat. Peste puţin timp avem meci direct cu ei şi îi putem învinge fără probleme", a declarat David Villa.

Fundaşul Gérard Piqué a apreciat că "în conformitate cu situaţia din clasament, Real Madrid este mai bună decât FC Barcelona". "Le cer fanilor să aibă încredere în noi, nu s-a terminat", a spus Gérard Piqué.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici