Guardiola: Nu este uşor să joci bine când adversarul nu atacă

Antrenorul echipei FC Barcelona, Josep Guardiola, a declarat, marţi seară, după remiza din semifinalele Ligii Campionilor, scor 0-0, în compania formaţiei Chelsea, că jucătorii săi au avut dificultăţi pentru că formaţia antrenată de Guus Hiddink nu a încercat să atace, informează site-ul uefa.com.

1 afișare

"Rezultatul este cel care este, nu poţi spune în fotbal că meritai mai mult. Adversarii noştri ştiau cum jucăm noi şi au fost foarte defensivi. Au avut şase jucători în apărare, au avut un tonus fizic bun şi au fost puternici, dar noi am încercat să jucăm cum o facem de obicei şi să arătăm o imagine bună. Vom merge la Londra cu acelaşi spirit, nimic nu se va schimba. Nu avem de ce să ne fie ruşine de prestaţia noastră, nu este nimeni vinovat pentru că nu am câştigat. Nu pot decât să fiu mândru de jucătorii mei. Nu este niciodată uşor să joci bine când adversarul nu încearcă să înainteze şi să joace fotbal. Meciurile din cupele europene pot fi decise prin detalii mici şi acestea nu au fost în favoarea noastră în seara asta", a spus Guardiola.

Guardiola a precizat că se gândeşte doar la victorie în meciul din Primera Division, din deplasare, sâmbătă, în compania formaţiei Real Madrid. "De multe luni câştigăm meciuri şi încrederea noastră este încă mare, dar avem încă nevoie ca fanii noştri să ne susţină, ei fiind un ajutor mare. Am jucat corect şi suporterii preţuiesc acest lucru. Mergem mereu să câştigăm, aşa cum o vom face şi cu Real Madrid sâmbătă", a mai spus Guardiola.

Formaţia spaniolă FC Barcelona a remizat, marţi, scor 0-0, pe terenul propriu, în compania echipei engleze Chelsea Londra, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici