Guardiola: Sper că în retur vom reuşi să marcăm

Tehnicianul Josep Guardiola a declarat, miercuri seară, că nu se aştepta ca echipa FC Barcelona să aibă atât de multe ocazii în meciul pierdut cu formaţia Chelsea, scor 0-1, din semifinalele Ligii Campionilor şi speră ca în retur catalanii să reuşească să înscrie.

132 afișări
Imaginea articolului Guardiola: Sper că în retur vom reuşi să marcăm

Josep Guardiola (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ne aşteptam să ducem o adevărată bătălie. Ştiam că este un meci periculos. Nu mă aşteptam să avem atât de multe ocazii. Singura problemă este că nu le-am concretizat. Vom încerca să facem acest lucru în retur, dar nu va fi uşor. Sper că vom găsi modalitatea de a trimite mingea în plasă. Nu sunt îngrijorat de starea de spirit a jucătorilor, ştiu că vor fi pregătiţi sută la sută pentru al doilea meci. Chelsea are multă experienţă. A jucat şase semifinale în ultimii nouă ani. Noi vom vedea la finalul anului dacă vom câştiga trofee sau nu, dar pentru mine, faptul că am ajuns aici este deja un succes", a declarat Guardiola.

Echipa spaniolă FC Barcelona, deţinătoarea trofeului, a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), de formaţia engleză Chelsea Londra, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Drogba, în minutul 45+2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici