Guardiola: Sunt foarte mândru de echipa mea

Tehnicianul Josep Guardiola a declarat, miercuri seară, după victoria din meciul cu Manchester United, scor 3-1, ce a adus calificarea formaţiei Bayern Munchen calificarea în semifinalele Ligii Campionilor, că este extrem de mândru de echipa sa.

166 afișări
Imaginea articolului Guardiola: Sunt foarte mândru de echipa mea

Josep Guardiola (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Sferturile de finală ale Ligii Campionilor sunt mereu dificile. Aşa a fost şi meciul de astăzi (n.r. - de miercuri). A fost ca partida tur, de la Manchester. Arjen Robben şi Franck Ribery au fost fantastici în repriza a doua. Sunt foarte foarte mândru de echipa mea. Toată lumea spune că este uşor să câştigi titlul în Bundesliga şi să joci în continuare la nivel înalt, dar nu este adevărat. Jucătorii au dat totul, au muncit foarte mult. Ei merită să fie în semifinale", a spus Guardiola, informează uefa.com.

Formaţia Bayern Munchen, deţinătoarea trofeului, s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (0-0), echipa Manchester United, în manşa secundă a sferturilor de finală ale competiţiei. Pentru Bayern au marcat Mandzukici '59, Muller '68 şi Robben '76, în timp ce pentru Manchester United a înscris Evra '58.

În tur, scorul a fost egal, 1-1.

Tragerea la sorţi pentru semifinale are loc vineri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici