Guardiola va desemna ordinea jucătorilor care vor executa penaltiuri la Bayern Munchen

Tehnicianul Josep Guardiola a anunţat, vineri, că va desemna ordinea jucătorilor care vor executa penaltiuri la Bayern Munchen, pentru a evita orice confuzie după refuzul lui Arjen Robben la meciul cu Viktoria Plzen din Liga Campionilor.

158 afișări
Imaginea articolului Guardiola va desemna ordinea jucătorilor care vor executa penaltiuri la Bayern Munchen

Guardiola va desemna ordinea jucătorilor care vor executa penaltiuri la Bayern Munchen (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Începând de acum, voi spune clar cine este numărul 1, numărul 2 şi numărul 3", a declarat Guardiola, apreciind că "problema a fost reală, dar acum totul s-a încheiat".

Robben a fost nemulţumit că antrenorul l-a preferat pe Thomas Müller pentru a executa un penalti la meciul cu FSV Mainz de săptămâna trecută. Trei zile mai târziu, olandezul a refuzat să execute un penalti cu Plzen, lăsându-l pe Franck Ribéry.

Guardiola a mai spus că refuzul lui Robben nu-l va costa locul în echipă la meciul cu Hertha, din etapa a zecea a campionatului Germaniei.

"Robben este unul dintre principalii jucători ai noştri. În ultimii ani, el a adus clubului mai mult ca orice antrenor", a afirmat Guardiola.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici