Gudjohnsen se gândeşte să părăsească FC Barcelona la finalul sezonului

Atacantul Eidur Gudjohnsen se gândeşte să părăsească echipa FC Barcelona în această vară, fiind nemulţumit de postura de rezervă de la formaţia catalană, a dezvăluit internaţionalul islandez, într-un interviu acordat cotidianului Morgunbladid, citat de AFP.

2 afișări

"Dacă lucrurile vor rămâne aşa cum sunt în acest moment, cred că voi căuta alte alternative. Îmi pare bine să facă parte dintr-un club aşa mare, dar nu mă simt confortabil că doar privesc meciurile şi stau pe banca de rezerve. Bineînţeles că sunt satisfăcut de faptul că suntem în finală de Liga Campionilor, dar eu sunt nemulţumit de statutul meu şi întrevăd că trăiesc ultimul meu sezon la Barcelona", a precizat Gudjohnsen.

Atacantul islandez a fost transferat de echipa catalană în vara anului 2006, de la gruparea Chelsea Londra. De-a lungul carierei sale de jucător profesionist Gudjohnsen a mai evoluat la formaţiile Valur Reykjavik, PSV Eindhoven, KR Reykjavik şi Bolton Wanderers.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici