Guus Hiddink: Am fost naivi şi am fost pedepsiţi

Selecţionerul Guus Hiddink a declarat, miercuri seară, că jucătorii reprezentativei naţionalei Rusiei au fost naivi la meciul amical cu România şi au fost pedepsiţi, dar şi-a exprimat bucuria pentru că a putut disputa acest meci de pregătire cu o echipă română "bună şi tehnică".

9 afișări

"Poate sună puţin ridicol, dar sunt bucuros pentru acest meci de pregătire înainte de Euro. Am putut vedea diferenţa dintre o echipă cu experienţă individuală, cu jucători din campionate puternice şi echipa noastră compusă din fotbalişti din campionatul Rusiei, unde nu sunt meciuri de nivel ridicat în fiecare săptămână. E un exemplu de naivitate prima repriză, mai aveam puţin şi intram cu 0-0 la pauză, dar a fost un gol stupid şi era dificil să începem de la 0-1. Am avut posesie apoi, dar am fost naivi, am luat al doilea gol, am făcut greşeli şi fotbalul ne-a pedepsit. Dacă în campionatul Rusiei îţi poţi permite, în asemenea meciuri nu. Am fost naivi şi am fost pedepsiţi", a declarat Hiddink.

Hiddink a apreciat că naţionala Rusiei, calificată la Campionatul European, trebuie să muncească din greu. "Trebuie să fim competitivi, dar trebuie să muncim din greu. Acest meci este o dovadă în plus. Am întâlnit o echipă bună şi tehnică. Este un punct de plecare pentru jucătorii mei. În anumite momente am arătat că putem juca", a adăugat Hiddink.

Echipa Rusiei a fost învinsă, miercuri, pe stadionul Steaua, cu scorul de 3-0, de reprezentativa României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici