Guy Hellers: Rednic are ADN-ul echipei Standard în el

Fostul internaţional luxemburghez Guy Hellers, căpitanul formaţiei Standard Liege în anii '90, a declarat că Mircea Rednic, care i-a fost coleg de echipă, are în el ADN-ul grupării belgiene.

150 afișări
Imaginea articolului Guy Hellers: Rednic are ADN-ul echipei Standard în el

Mircea Rednic (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Hellers şi Rednic au câştigat Cupa Belgiei, cu Standard, în 1993.

"Nu sunt uimit de parcursul bun al echipei Standard. Sunt foarte mulţumit pentru Mircea, pentru că are ADN-ul Standardului în el. Ştie ce trebuie să facă pentru a obţine rezultate. Sunt surprins plăcut de faptul că a ştiut să îl convingă pe preşedintele Roland Duchatelet să aducă jucătorii pe care îi dorea, în această iarnă. Standard va avea zile frumoase. De când Mircea a revenit la Standard ne-am văzut de două ori şi păstrăm legătura prin telefon. Mircea nu este un vrăjitor, are un truc simplu. Vine din România, unde a fost crescut cu respect, muncă şi disciplină. Era aşa şi când juca. Când îl ascult, îl recunosc pe acel Mircea de acum 15 ani", a spus Guy Hellers, informează lavenir.net.

Echipa Standard Liege, antrenată de Mircea Rednic şi la care evoluează Adrian Cristea şi George Ţucudean, va întâlni duminică, în deplasare, formaţia Anderlecht, în etapa a XXV-a a campionatului Belgiei.

"Va fi dificil. Anderlecht este o echipă bună, care în prezent traversează o perioadă pozitivă. Însă eu îmi cunosc echipa bine şi am încredere în jucătorii mei. Ştiu că sunt capabili să obţină un rezultat bun. Ca jucător, eu nu am câştigat niciodată la Anderlecht. Sper că mâine seară va veni prima victorie", a declarat Rednic, potrivit dhnet.be.

Mircea Rednic a precizat că este mulţumit deoarece Standard a achiziţionat jucătorii pe care şi-i dorea el. "Au fost aduşi jucătorii pe care i-am cerut. Sunt mulţumit. Ştiu cum sunt aceşti băieţi şi că nu le va trebui mult timp pentru a se adapta în Belgia. Ţin să precizez că jucătorii nu vor fi automat titulari pentru că i-am vrut eu. Va trebui ca ei să se lupte pentru a avea un loc", a adăugat tehnicianul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici