Haaland a bătut la doar 20 de ani un record pe care l-au deţinut Messi, MBappe, Ibrahimovic şi Ronaldo

Performanţa fotbalistului norvegian Erling Braut Haaland de a marca 100 de goluri în doar 146 de meciuri în întreaga carieră, la doar 20 de ani, reprezintă un nou record mondial.

2802 afișări
Imaginea articolului Haaland a bătut la doar 20 de ani un record pe care l-au deţinut Messi, MBappe, Ibrahimovic şi Ronaldo

Halaand a bătut la doar 20 de ani un record pe care l-au deţinut Messi, MBappe, Ibrahimovic şi Ronaldo

Erling Braut Haaland a înscris două goluri, sâmbătă, în derby-ul cu Bayern Munchen, şi a ajuns la 100 de goluri marcate în 146 de partide disputate în cariera de fotbalist profesionist.

Dintre cele 100 de goluri, 45 au fost marcate pentru Borussia Dortmund, 28 pentru RB Salzburg, 20 pentru Molde şi 6 pentru naţionala Norvegiei. La doar 20 de ani, Haaland intră în Cartea Recordurilor, ca fotbalistul care ajunge la cota 100 de goluri marcate în carieră în cele mai puţine meciuri.

El a ajuns astfel în fruntea listei în care celelalte poziţii sunt deţinute în ordine de Kylian MBappe (180 de meciuri), Lionel Messi (210), Zlatan Ibrahimovic (245) şi Cristiano Ronaldo (301).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici