Habibou: Mi-aş dori să marchez trei goluri până la sfârşitul campionatului

Atacantul francez Habib Habibou, care a împlinit, miercuri, 21 de ani, a declarat că îşi doreşte să înscrie trei goluri în cele cinci etape rămase de disputat până la finalul campionatului, informează site-ul oficial al grupării din Bulevardul Ghencea.

13 afișări
Imaginea articolului Habibou: Mi-aş dori să marchez trei goluri până la sfârşitul campionatului

Habibou: Mi-aş dori să marchez trei goluri până la sfârşitul campionatului (Imagine: Mediafax Foto)

"Îmi doresc să fiu, în primul rând, sănătos şi apt de joc. În al doilea rând, vreau să devin campion al României cu Steaua, o echipă mare, din care mă bucur să fac parte. Aştept să joc şi mi-aş dori să marchez trei goluri până la sfârşitul campionatului. Am tot timpul din lume să evoluez pentru Steaua", a spus Habibou.

Jucătorul francez a venit la Steaua în ianuarie 2008, de la Charleroi. Habibou a fost format la Paris Saint-Germain şi a reuşit primul său gol pentru "roş-albaştri" în partida cu Unirea Urziceni, scor 1-0.

Totodată, astăzi se împlinesc 22 de ani de la meciul cu Andrelecht Bruxelles, din manşa secundă a semifinalelor Cupei Campionilor Europeni, scor 3-0 pentru Steaua, în urma căruia elevii pregătiţi atunci de Emeric Ienei au obţinut calificarea în finala de la Sevilla, pe care aveau s-o câştige. Golurile Stelei în meciul cu Anderlecht, după 0-1 în tur, au fost marcate de Piţurcă-2 şi Balint.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici