Hagi 51! "La mulţi ani, mister!" Ce i-a urat Ianis tatălui său. VIDEO

Gheorghe Hagi împlineşte astăzi 51 de ani, iar primii care i-au urat "La mulţi ani" liderului Generaţiei de Aur a României au fost chiar jucătorii Viitorului, prin intermediul unui clip publicat la miezul nopţii, informează ProSport.

1863 afișări
Imaginea articolului Hagi 51! "La mulţi ani, mister!" Ce i-a urat Ianis tatălui său. VIDEO

Hagi 51! "La mulţi ani, mister!" Ce i-a urat Ianis tatălui său. VIDEO (Imagine: Cristi Preda / Mediafax Foto)

Gheorghe Hagi este supranumit "Regele fotbalului românesc" şi "Maradona din Carpaţi", fiid totodată cel mai bun marcator din istoria naţionalei României, cu 35 de goluri înscrise.  Fotbalistul a evoluat la mai multe echipe de club în cadrul a 515 meciuri şi a marcat 283 de goluri , iar la echipa naţională a României a jucat 125 de meciuri, marcând 35 de goluri.

Cu ocazia zilei sale de naştere, jucătorii grupării constănţene Viitorul şi-au felicitat antrenorul prin intermediul unui mesaj video.

 

"La multi ani tata, multă sănătate şi fă în continuare ceea ce îţi place", a fost mesajul lui Ianis Hagi pentru tatăl său.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici