Hagi a dezvăluit un episod mai puţin cunoscut. „Hotelul era plin de băutură”

Gheorghe Hagi a dezvăluit un episod mai puţin cunoscut petrecut înaintea meciului tur cu Slovenia, din barajul pentru Campionatul Mondial din 2002. Selecţionerul de la acel moment spune că hotelul unde au fost cazaţi era "plin de băutură".

2194 afișări
Imaginea articolului Hagi a dezvăluit un episod mai puţin cunoscut. „Hotelul era plin de băutură”

Dezvăluirile lui Hagi. Sursa: Profimediaimages

Declaraţiile lui Gheorghe Hagi au venit duminică, după ce Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a spus că Hagi a avut o ieşire nervoasă în Slovenia, jignindu-l pe Mircea Sandu pentru că "nu erau camerele pregătite de către cei din conducere".

"E opinia dânsului, ce să zic eu? E opinia lor, ei ştiu mai bine ce au făcut, nu eu. Nu cred. Dacă gândesc la rece, nu cred în acest lucru. Într-adevăr, când am ajuns la hotel, erau nişte lucruri. Aveţi poze cu ce era în hotel, lucruri care nu aveau legătură cu sportul. Am fost puţin.. nu aşa cum am ţipat că nu îl respect pe Mircea Sandu, dar a trebuit să îi explic că nu se poate la nivel de echipa naţională să fie mijlocul hotelului plin de băutură. Nu l-am certat pe Mircea Sandu. Eu veneam de la un nivel mare, nu poţi intra în holul hotelului şi să vezi un morman de...

Dacă mă dădeau la o parte oricum nu ştiu, m-au dat şi după. Nu am simţit nimic atunci. După meci, au rămas paşapoartele afară. Domnul Dragomir ştie mai multe. În cantonamentul naţionalei era o grămadă de... Eram cine eram şi era normal să reclam. Viaţa merge înainte. N-avea logică ce am găsit acolo", a spus Hagi, duminică, la Digi Sport.

Dumitru Dragomir a declarat că, indiferent de rezultatul din barajul cu Slovenia, Gheorghe Hagi ar fi fost demis de la naţională pentru că ar fi avut o ieşire nervoasă la adresa lui Mircea Sandu, preşedintele de la acel moment al Federaţiei Române de Fotbal.

"Hagi a avut o ieşire în Slovenia, jignindu-l pe Mircea Sandu, iar Sandu şi-a ieşit din fire şi l-a curăţat. A venit în holul hotelului, a făcut gălăgie, pentru că nu pregătiseră camerele cei din conducere. Noi de la aeroport ne-am dus direct la bar, în holul hotelului. Când vine echipa la hotel le dai cheile, nu îi laşi să aştepte o oră în hol. Organizarea a fost proastă din partea FRF. Hagi avea dreptate, dar nu la tonul folosit. Şi-a ieşit din fire, a ţipat, şi aia a fost. Indiferent de ce se întâmpla acasă la meciul de acasă, cu Slovenia, tot era dat afară", a spus Dragomir, pentru sursa citată.

În 2001, Hagi a fost numit selecţioner la naţionala României. Fostul mare fotbalist a obţinut o victorie (2-0, contra Ungariei) şi o remiză (1-1, contra Georgiei), în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2002, însă a pierdut barajul cu Slovenia. În tur, la Ljubliana, tricolorii au cedat, scor 1-2, iar în partida retur, România a obţinut doar o remiză, 1-1.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici