Hagi: A fost un meci foarte greu, dar sunt fericit pentru că suntem pe calea cea bună

Tehnicianul echipei Galatasaray, Gheorghe Hagi, a declarat, după victoria, cu scorul de 3-0, din meciul cu Kasimpaşa, că a fost o partidă foarte dificilă şi că este fericit deoarece formaţia sa se află pe calea cea bună, informează presa turcă.

16 afișări
Imaginea articolului Hagi: A fost un meci foarte greu, dar sunt fericit pentru că suntem pe calea cea bună

Hagi: A fost un meci foarte greu, dar sunt fericit pentru că suntem pe calea cea bună (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Am avut o săptămână grea, iar jucătorii au reacţionat frumos şi au obţinut un rezultat bun. A fost un meci foarte greu, dar sunt fericit pentru că suntem pe calea cea bună. Meritam cu 5-6 puncte mai mult decât am obţinut în meciurile de până acum, dar nu am reuşit să le luăm. Evoluţia echipei este mai bună acum. Sper că vom continua să obţinem rezultate bune", a spus Hagi.

Gheorghe Hagi a precizat că nu se teme de responsabilităţi şi că se simte foarte bine la Galatasaray. "Când am venit aici ca jucător am avut performanţe frumoase. Nici atunci presa nu a scris frumos despre mine, la început. Dar ulterior a fost bine. Şi ca antrenor am avut reuşite în primul meu mandat la Galatasaray. Eu muncesc întotdeauna mult şi consider că am experienţă. Vreau să le dau jucătorilor mei din experienţa mea. Vreau ca şi de această dată să iasă bine", a adăugat el.

Formaţia Galatasaray a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 3-0 (2-0), echipa Kasimpaşa, într-un meci din etapa a XV-a a campionatului Turciei. Golurile au fost marcate de Kewell '27, Pino '44 şi Hakan Balta '71.

Aceasta este prima victorie a echipei Galatasaray în campionat, după 34 de zile, şi a doua a lui Hagi în al doilea mandat de antrenor la gruparea din Istanbul. În urma acestui rezultat, Galatasaray ocupă locul 8 în clasament, cu 20 de puncte, iar Kasimpaşa a rămas pe ultimul loc, cu 8 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici