Hagi a primit o statuie din bronz din partea fanilor echipei Steaua - FOTO

Fostul jucător al echipei Steaua, Gheorghe Hagi, a participat, joi, la inaugurarea unui magazin al suporterilor "roş-albaştri", el primind din partea acestora o statuie din bronz care îl întruchipează în tricoul campioanei.

1017 afișări
Imaginea articolului Hagi a primit o statuie din bronz din partea fanilor echipei Steaua - FOTO

Hagi a primit o statuie din bronz din partea fanilor echipei Steaua (Imagine: Dragos Savu/Mediafax Foto)

De asemenea, pe statuia cu Gheorghe Hagi, alături de emblema clubului apărea şi numărul 10, pe care l-a purtat la Steaua.

Alături de Hagi, la inaugurarea magazinului au participat şi juristul CSA Steaua, Florin Talpan, care a câştigat în instanţă emblema şi palmaresul clubului de fotbal, precum şi campioana olimpică la judo, Alina Dumitru.

"Am împlinit o vârstă frumoasă. Nu am putut să ne vedem până acum şi le mulţumesc. Ei întotdeauna au venit şi mi-au adus câte un cadou, câte un lucru făcut de ei. Înseamnă că am reprezentat ceva pentru ei şi le mulţumesc", a spus Hagi, care a tăiat panglica noului magazin alături de Alina Dumitru.

Potrivit realizatorilor statuii, aceasta este realizată din bronz şi este lucrată manual.

Noul magazin al suporterilor se află vizavi de Stadionul Steaua, el primind licenţă de funcţionare din partea Clubului Sportiv al Armatei. Potrivit acordului dintre cele două părţi, fanii vor trebui să ofere CSA Steaua zece la sută din veniturile magazinului de lângă Stadionul Steaua. În prezent, CSA Steaua a emis patru licenţe de funcţionare pentru astfel de magazine, care funcţionează în acelaşi regim.

Juristul CSA Steaua, locotenent-colonel Florin Talpan, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că în urma acestui parteneriat, veniturile Clubului Sportiv al Armatei vor creşte. "Proprietarii magazinului au contract de licenţă cu noi şi ne bucurăm că vor comercializa produse purtând însemnele Clubului Sportiv al Armatei Steaua. Ei au doar licenţă, dar e o chestie foarte bună pentru Clubul Sportiv al Armatei Steaua că vor aduce venituri suplimentare clubului, că brandul Steaua este valorificat. Noi vom primi zece la sută din veniturile lor. Vor putea folosi toate emblemele CSA Steaua, care sunt înregistrate. În total sunt patru magazine care au primit licenţă. E o chestie foarte constructivă, pentru că la acest eveniment Gică Hagi, un mare sportiv care a purtat brandul acela notoriu", a completat Talpan.

În 1998, Gheorghe Hagi declara că "Generaţiei de Aur" ar fi trebuit să i se facă statui, pentru că obţine performanţe, în ciuda condiţiilor grele din ţară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici