Hagi: Am avut un penalti clar, care nu ne-a fost acordat

Tehnicianul echipei Galatasaray, Gheorghe Hagi, a declarat după remiza cu Gaziantepspor, scor 0-0, că formaţia sa a avut un penalti clar care nu i-a fost acordat, la meciul în urma căreia a fost eliminată din Cupa Turciei, informează site-ul oficial al clubului din Istanbul.

29 afișări
Imaginea articolului Hagi: Am avut un penalti clar, care nu ne-a fost acordat

Hagi: Am avut un penalti clar, care nu ne-a fost acordat (Imagine: Andrei Alex Moise/Mediafax Foto)

"Adversarii noştri nici măcar nu au reuşit să intre în suprafaţa de pedeapsă. Am avut un penalti clar care nu ne-a fost acordat", a spus Hagi.

Gheorghe Hagi a precizat că Galatasaray se află într-o situaţie foarte dificilă. "Uneori se pot bea şi ceaiurile amare, fără zahăr. Şi situaţia noastră este amară şi dificilă. Vom face o analiză. Jucătorii au arătat în această seară că pot avea evoluţii bune. Eu voi face doar analiza tehnică, celelalte subiecte privesc conducerea. Mâine (n.r. - joi) trebuie să o luăm de la capăt, gândind pozitiv, cu o nouă motivaţie şi cu sinergie. Sportivul trebuie să arate mereu că este bun. Doar astfel obţii susţinerea suporterilor. Nu există să renunţi", a adăugat el.

Formaţia Galatasaray, antrenată de Gheorghe Hagi şi la care evoluează Bogdan Stancu, a ratat, miercuri, calificarea în semifinalele Cupei Turciei, după ce a remizat pe teren propriu, scor 0-0, cu Gaziantepspor, într-un meci din manşa secundă a sferturilor de finală, transmis în direct de Sport.ro.

În tur, Galatasaray a fost învinsă în deplasare de Gaziantepspor, cu scorul de 3-2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici