Hagi: Am trăit meciul la intensitate maximă, anul viitor voi încerca să promovez alţi fotbalişti

Patronul FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, miercuri seară, că a trăit la intensitate maximă meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 1-0, care a menţinut formaţia sa în Liga I şi a menţionat că sezonul viitor va încerca să promoveze şi alţi fotbalişti de lot naţional, informează www.prosport.ro.

208 afișări
Imaginea articolului Hagi: Am trăit meciul la intensitate maximă, anul viitor voi încerca să promovez alţi fotbalişti

Gheorghe Hagi (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Am trăit meciul la intensitate maximă, acum încerc să îmi revin. La anul voi încerca să promovez alţi fotbalişti de lot naţional, care să intre şi în atenţia altor formaţii mari. Cristi Manea este unul dintre fotbaliştii în care am cea mai mare încredere. Este la concurenţă cu Măţel, este fotbalist de naţională. Cu Ceahlăul a fost cel mai bun de pe teren, nu a greşit nicio minge. Este la doar al patrulea meci în Liga I şi a crescut deja senzaţional. Joacă pe toate cele patru posturi din defensivă. Este cu noi de la începutul proiectului, el, Răzvan Marin, Florin Tănase şi alţii. Băgăm bani în tineri şi rezultatele se vor vedea. Avem mulţi copii şi din vară vom mai propune şi alte nume. Nu vreau să vorbesc despre celelalte echipe cu care ne-am luptat pentru evitarea retrogradării", a spus Hagi la DigiSport, informează www.prosport.ro.

Echipa FC Viitorul s-a salvat de la retrogradarea în eşalonul secund, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Ceahlăul Piatra Neamţ, într-un meci din etapa a XXXIV-a, ultima a Ligii I. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Mitriţă, în minutul 7. Tănase l-a lansat în adâncime pe Mitriţă şi acesta a înscris cu un şut plasat din 6 metri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici