Hagi ar putea antrena din nou Galatasaray

Preşedintele clubului Galatasaray, Adnan Polat, l-a contactat pe Gheorghe Hagi în vederea preluării postului de antrenor principal, în locul olandezului Frank Rijkaard, în cazul în care echipa din Istanbul va fi învinsă în etapa a treia a campionatului Turciei, informează cotidianul Fotomac.

18 afișări
Imaginea articolului Hagi ar putea antrena din nou Galatasaray

Hagi ar putea antrena din nou Galatasaray (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Biletul lui Hagi este pregătit", notează jurnalul turc, care menţionează că Polat a făcut o şedinţă cu ceilalţi oficiali ai clubului Galatasaray, după meciul de joi cu Karpatâi Lvov, scor 1-1, din play-off-ul Ligii Europa. "Se pare că Polat l-a sunat la o oră târzie pe fostul jucător/antrenor al echipei Galatasaray, Gheorghe Hagi. Polat i-a spus legendarului fotbalist: «Să fii gata»", scrie Fotomac.

Galatasaray va întâlni, duminică, în deplasare, formaţia Eskişehirspor, în etapa a treia a campionatului Turciei. În primele două etape, formaţia din Istanbul a înregistrat două înfrângeri, iar joi Galatasaray a ratat calificarea în grupele Ligii Europa, după dubla manşă cu Karpatâi Lvov (2-2 în tur şi 1-1 în retur).

Gheorghe Hagi a evoluat la Galatasaray în perioada 1996-2001, iar în sezonul 2004/2005 a antrenat echipa turcă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici