Hagi ar putea să-l înlocuiască pe Prandelli la Galatasaray

Clubul Galatasaray doreşte să se despartă de tehnicianul Cesare Prandelli şi îl consideră pe Gheorghe Hagi drept prima soluţie pentru înlocuirea fostului selecţionaer al Italiei, a scris tuttomercatoweb.it

78 afișări
Imaginea articolului Hagi ar putea să-l înlocuiască pe Prandelli la Galatasaray

Gheorghe Hagi (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Galatasaray îi oferă puţine şanse lui Cesare Prandelli. Fostul antrenor al naţionalei Italiei nu a avut un impact pozitiv, iar echipa nu a progresat. Sunt contacte indirecte cu Valeri Karpin pentru succesiune, dar nu este o pistă uşoară. Aşa că prima soluţie este Gheorghe Hagi. Dacă Prandelli pleacă, la Galatasaray va sosi Hagi", a notat sursa citată.

În schimb, presa turcă precizează că Valeri Karpin ar fi prima opţiune a turcilor. Fost antrenor al echipei Spartak Moscova, Karpin o pregăteşte acum pe Mallorca, dar fără rezultate notabile. Mallorca este ultima în a doua ligă spaniolă, cu două puncte în şase etape.

Pandelli a preluat conducerea tehnică a formaţiei Galatasaray în această vară. După patru etape, echipa ocupă locul 5 în campionat, cu şapte puncte, la trei puncte de liderul Akhisar Belediye. În Liga Campionilor, Glatasaray a remizat, scor 1-1, pe teren propriu, cu Anderlecht şi a fost învinsă, în deplasare, cu scorul de 4-1, de Arsenal Londra.

Hagi, acum manager tehnic la FC Viitorul, a mai antrenat pe Galatasaray de două ori şi a mai fost ofertat de gruparea din Istanbul. În sezonul 2004-2005, el s-a aflat pe banca tehnică a formaţiei Galatasaray, cu care a câştigat Cupei Turciei, singurul trofeu din cariera lui de antrenor. În octombrie 2010, Hagi şi-a început al doilea mandat la Galatasaray, unde a stat până la 25 martie 2011.

În urmă cu un an, fostul căpitan ale echipei naţionale anunţa că a refuzat oferta de antrena echipa Galatasaray după demiterea lui Fatih Terim, deoarece a hotărât de mai mult timp să nu mai preia formaţii "de pe drum".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici