Hagi ar putea semna luni cu Galatasaray

Cotidianul turc Star notează că tehnicianul Gheorghe Hagi a ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray şi, dacă se va înţelege cu oficialii de la Istanbul în privinţa termenilor contractului, va semna, luni, cu gruparea din prima ligă din Turcia.

37 afișări
Imaginea articolului Hagi ar putea semna luni cu Galatasaray

Hagi ar putea semna luni cu Galatasaray (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, conducerea clubului Galatasaray i-ar fi făcut, după demisia lui Karl-Heinz Feldkamp, o ofertă pentru şase meciuri lui Mustafa Denizli, însă acesta a refuzat. Apoi, Galatasaray ar fi discutat cu Hagi, care a cerut un contract pe un an şi jumătate şi cu care ar fi ajuns la un acord de principiu.

"Este foarte probabil ca Galatasaray să încheie sezonul cu fostul său jucător şi antrenor Hagi la conducerea tehnică. Echipa din Istanbul, după ce s-a despărţit de Feldkamp, s-a înţeles cu antrenorul român, care a mai pregătit-o în perioada 2004-2005. Hagi l-a trimis la Istanbul pentru a discuta detaliile pe fostul său ajutor de la Galatasaray, fizioterapeutul Giovanni. Dacă se va ajunge la o înţelegere definitivă, tehnicianul român va veni mâine (n.r. - luni) şi va semna contractul. Se pare că unii oficiali din conducere şi-au dat acordul în privinţa venirii lui Hagi, la gândul că acesta va rămâne până la finalul sezonului iar apoi va fi adus un antrenor cu o carieră impresionantă", notează Star.

Jurnalul prezintă şi palmaresul lui Gheorghe Hagi la Galatasaray în sezoanele 2003/2004 şi 2004/2005. Astfel, Hagi a obţinut în 2003/2004 patru victorii, un rezultat de egalitate şi trei înfrângeri, iar în 2004/2005 a înregistrat 24 de victorii, patru rezultate de egalitate şi şase înfrângeri.

Un alt cotidian, Fotomac, scrie că Hagi ar putea reprezenta o soluţie pentru finalul de sezon la Galatasaray. "Se pare că oficialii clubului i-ar fi făcut o ofertă fostei vedete a echipei pentru un angajament temporar, deoarece Hagi cunoaşte îndeaproape formaţia din Istanbul. Deşi conducerea clubului nu a confirmat această informaţie, tehnicianul român ar putea veni la Istanbul în orice moment", menţionează Fotomac.

Jurnalul Fanatik notează că Hagi este una din variantele cele mai viabile, alături de italianul Alberto Zaccheroni. Sursa citată subliniază că românul ar vrea un contract pe cel puţin doi ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici