Hagi: CFR a reuşit în Italia o performanţă unică

Fostul internaţional, Gheorghe Hagi, a declarat miercuri, la Cluj, că CFR a reuşit "o performanţă unică" după ce a învins formaţia AS Roma chiar în Italia, într-un meci contând pentru prima etapă a grupelor Ligii Campionilor.

12 afișări
Imaginea articolului Hagi: CFR a reuşit în Italia o performanţă unică

Hagi: CFR a reuşit în Italia o performanţă unică (Imagine: Mediafax Foto)

"E un rezultat super, extraordinar, în deplasare, cu o echipă foarte bună, care nu era în cea mai bună formă atunci. Nu contează că a fost Trombetta pe bancă, contează că CFR a fost în Italia şi că a reuşit o performanţă unică. Are şanse cu Chelsea, de ce să nu aibă? Binenţeles, joacă acasă, CFR vine după un rezultat foarte bun în deplasare contra unei echipe bune. O să fie greu, dar nu imposibil. În fotbal şi în viaţă trebuie să crezi în ce faci, dacă prinzi o zi bună şi ai un pic de şansă poţi sa faci orice rezultat", a declarat Hagi, care a fost prezent la Cluj pentru a participa la lansarea unui telefon de la o companie de telefonie mobilă pe care o reprezintă.

Fostul antrenor al Stelei consideră că partida CFR - Steaua programată vineri e deschisă oricărui rezultat.

"Echipa care va juca mai bine ca câştiga. Sunt două echipe în revenire de formă. Pentru cine va veni la meci va fi un meci frumos, dar deschis oricărui rezultat. Cu siguranţă, CFR va fi una din echipele care se va bate la campionat. E campioana României şi cred că o să se bată să câştige încă o dată campionatul. Mai sunt şi alte echipe care vor titlul, o să fie o luptă interesantă", a precizat Hagi.

Gică Hagi spune că a avut propuneri de a antrena, dar "nu s-a concretizat nimic". "Nu mă grăbesc să revin în fotbal. Am multe proiecte personale, muncesc pentru ele, iar când va veni ziua aceea, nu se ştie niciodată. Deocamdată, îmi place ce fac, lucrez pentru mine, vreau să lucrez pentru mine. Depinde de ofertă, depinde de ce va veni. Au fost propuneri, au fost speculaţii, dar nu s-a concretizat nimic. Nu a fost nici o propunere de la CFR", a conchis Hagi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici