Hagi, după derbiul cu Beşiktaş: Consider că am făcut unele alegeri greşite

Tehnicianul echipei Galatasaray, Gheorghe Hagi, a declarat, după înfrângerea, cu scorul de 2-1, din derbiul cu Beşiktaş, că a făcut unele alegeri greşite şi că de acum jucătorii săi trebuie să obţină victorii, informează cotidianul Star.

11 afișări
Imaginea articolului Hagi, după derbiul cu Beşiktaş: Consider că am făcut unele alegeri greşite

Hagi, după derbiul cu Beşiktaş: Consider că am făcut unele alegeri greşite (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"De mâine (n.r. - de luni) trebuie să schimbăm totul. Am avut şi noi ocazii, dar din păcate nu am reuşit să le concretizăm. Beşiktaş a avut 2-3 ocazii şi a profitat de ele. După intrarea lui Mehmet Batdal în teren am încercat să jucăm mai ofensiv, iar astfel au rămas spaţii în spate. În următoarele meciuri trebuie să facem totul posibil. Consider că am făcut unele alegeri greşite. De acum trebuie să învingem", a spus Hagi.

Potrivit ajansspor.com, jucătorii formaţiei Beşiktaş vor fi recompensaţi cu prime de câte 20.000 de dolari pentru victoria de duminică.

Preşedintele clubului Beşiktaş, Yildirim Demiroren, a atras atenţia asupra formei bune a tehnicianului rival Hagi, spunând că românul ar putea cu uşurinţă să joace dacă ar intra în teren.

Formaţia Galatasaray, antrenată de Gheorghe Hagi, a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), de echipa Beşiktaş, în derbiul etapei a XIV-a a campionatului Turciei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici