Hagi: E o perioadă dificilă, grea. În afară că am câştigat trei puncte, cred că am jucat un fotbal bun

Viitorul a reuşit să întrerupă seria negativă de opt meciuri fără victorie, în partida cu Concordia Chiajna, scor 2-1 pentru campionii României. La finalul celor 90 de minute, Gheorghe Hagi a fost mai relaxat şi mulţumit de reuşita elevilor săi.

212 afișări
Imaginea articolului Hagi: E o perioadă dificilă, grea. În afară că am câştigat trei puncte, cred că am jucat un fotbal bun

Hagi: E o perioadă dificilă, grea. În afară că am câştigat trei puncte, cred că am jucat un fotbal bun

În ultima perioadă, Viitorul a înregistrat opt meciuri fără victorie în toate competiţiile, iar Hagi a recunoscut că cele trei puncte cu Concordia au fost vitale pentru moralul echipei campioane: "Sunt bucuros. E o perioadă dificilă, grea, iar în afară că am câştigat trei puncte aici, cred că am jucat şi un fotbal bun. Am fost noi, cei care eram înainte. Sper să ne deblocăm şi să jucăm mai bine. A fost o perioadă de cumpănă, jucătorii erau blocaţi, dar în aceste zile am încercat să-i deblochez", a declarat Hagi, la DigiSport.

Fotbaliştii Viitorului au reuşit să câştige, după ce autogolul lui Rîmniceanu a egalat situaţia pe tabelă. Hagi a recunoscut că s-a temut de o nouă partidă fără victorie: "Nu pot să mint, aşa e, mi-a fost teamă (n.r. după autogolul lui Rîmniceanu). Am făcut-o bine până la urmă, ne-am revenit, dar sunt bucuros pentru ei, au muncit, sunt tineri. Nu ne-a plăcut acest început de campionat".

Viitorul pare că a renunţat la câţiva jucători aduşi în vară. Este vorba de Ovidiu Herea şi Marius Constantin, cei care nu au făcut parte din lotul pentru partida cu Concordia, dar Hagi nu a renunţat şi la Eric, cel care a deschis scorul pe sinteticul de la Chiajna:

"Am avut o şedinţă cu el (n.r. Eric), a venit şi a discutat cu mine. I-am spus ce am făcut eu când am fost cel mai bun în America (n.r. Campionatul Mondial din 1994). I-am spus să se pună la punct fizic", a adăugat antrenorul şi patronul echipei Viitorul, care a vorbit şi despre oamenii care vor pleca: "Vom vedea dacă vor fi schimbări. Trebuie să ne despărţim de jucători frumos. Herea, Constantin şi Dumitraş nu au evoluat pentru că au jucat cu Salzburg. Vom vedea ce va fi. Voi da credit celor tineri".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici