Lewis Hamilton a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Belgiei

Pilotul britanic Lewis Hamilton de la Mercedes a câştigat duminică Marele Premiu de Formula 1 al Belgiei, a 12-a etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, după ce a terminat cursa cu timpul de 1:24:42.820.

480 afișări
Imaginea articolului Lewis Hamilton a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Belgiei

Pilotul britanic Lewis Hamilton a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Belgiei

Podiumul a fost completat de germanul Sebastian Vettel de la Ferrari, care a terminat la două secunde şi 358 de sutimi în spatele liderului, şi de australianul Daniel Ricciardo de la Red Bull, care a s-a clasat la 10 secunde şi 791 de sutimi în urma britanicului. Lewis Hamilton a câştigat a 58-a cursă din carieră, la al 200-lea său start.

În urma acestui rezultat, germanul Sebastian Vettel este în continuare liderul clasamentului piloţilor, cu 220 de puncte, urmat de Lewis Hamilton, care s-a apropiat la doar şapte puncte (213), la jumătatea sezonului, în timp ce pe locul trei se află Valtteri Bottas, colegul lui Hamilton de la Mercedes, cu 179 de puncte obţinute.

Următoarea etapă din Campionatul Mondial de Formula 1, Marele Premiu al Italiei, va avea loc pe 3 septembrie, la Monza.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici