Hagi: Eu nu am patron, să îmi vândă altul jucătorii

Managerul tehnic Gheorghe Hagi a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că fiind şi proprietarul grupării FC Viitorul nu are patron care să îi vândă jucătorii şi, în consecinţă, el este cel care decide dacă un fotbalist se transferă la un alt club.

177 afișări
Imaginea articolului Hagi: Eu nu am patron, să îmi vândă altul jucătorii

Gheorghe Hagi (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Eu nu am patron să îmi vândă altul (n.r. - jucători). Vând eu şi când vreau eu. Eu decid. De exemplu Mitriţă (n.r. - Alexandru Mitriţă) şi Ţîru (n.r. - Bogdan Ţîru) îşi vor prelungi contractele cu noi în zilele următoare. Mă gândesc la un proiect important, iar dacă nu ne convonvine nu o să mai dăm drumul la jucători aşa, imediat. Pentru noi e important ca în retur să câştigăm această bătălie şi avem nevoie de toată lumea. Oferte au fost pentru Mitrea şi Mitriţă, dar decizia a fost ca ei să rămână cu noi în retur şi vom mai vorbi în vară", a spus Hagi.

Gruparea FC Viitorul i-a prezentat oficial, joi, pe nou-veniţii Călin Albuţ, Andrei Sava, Paul Pîrvulescu, Andrei Vaştag, Cătălin Munteanu, Bănel Nicoliţă şi Henrique de Jesus Bernardo. Cel de-al optulea jucător transferat, camerunezul Fabrice Olinga, nu a participat la prezentare deoarece încă nu a fost legitimat la LPF. "Olinga nu e încă legitimat cu toate actele şi de aceea lipseşte", a explicat Gheorghe Hagi.

În cadrul conferinţei de presă, FC Viitorul a prezentat şi modelele de echipament pentru retur realizate de Nike, noul sponsor tehnic. "Suntem onoraţi să anunţăm partneriatul nostru cu Nike, o firmă puternică. Sper să ne aducă şi nouă personalitate, aşa cum sperăm să purtăm aceste tricouri la cât mai multe victorii. Ne dorim să fim la înălţimea noului nostru sponsor tehnic", a afirmat Hagi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici