Hagi face curăţenie în lot. Viitorul a dat afară oamenii aduşi de Rednic

  • Viitorul a avut un sezon greu, în care a riscat retrogradarea.
  • Stagiunea putea fi câştigată dacă dobrogenii ar fi învins Sepsi în barajul pentru Conference League.
  • Cum echipa a ratat toate obiectivele, patronul Hagi a remaniat lotul.
5474 afișări
Imaginea articolului Hagi face curăţenie în lot. Viitorul a dat afară oamenii aduşi de Rednic

Viitorul face curăţenie în lot. Hagi a dat afară oamenii aduşi de Rednic

Echipa de fotbal FC Viitorul Constanţa s-a despărţit, marţi, de patru jucători, Romario Benzar, Jo Santos, David Babunski şi Marquinhos Pedroso, a anunţat clubul pe site-ul său oficial.

Împrumutat de la Lecce, Romario Benzar se va întoarce la clubul de care aparţine, Lecce, după ce a disputat 23 de partide pentru Viitorul,

Macedoneanul David Babunski a ajuns la un acord pentru încetarea pe cale amiabilă a contractului. El semnase în ianuarie un contract valabil pentru 2 ani şi 6 luni cu gruparea patronată de Gheorghe Hagi. A disputat 12 partide pentru echipa constănţeană, după ce în prima parte a campionatului a evoluat la FC Botoşani (7 jocuri).

Brazilienii Jo Santos şi Marquinhos Pedroso nu vor continua la formaţia din Ovidiu, contractele lor încheindu-se la finalul campionatului 2020/2021.

Jo Santos, venit de la FC Hermannstadt (18 partide, 2 goluri în ultimul sezon), a avut 15 partide şi 4 goluri înscrise pentru Viitorul.

Marquinhos Pedroso, venit în martie, a adunat 9 partide în Liga I.

Trei dintre cei patru jucători puşi pe liber au venit în mandatul lui Mircea Rednic, antrenor care a fost dat afară pe motiv că echipa risca să retrogradeze.

Acum patronul Gică Hagi a decis să se renunţe la cei veniţi din afară. Viitorul n-a anunţat cine va antrena echipa în sezonul viitor. Ar putea chiar Gică Hagi, în cazul în care nu se va decide păstrarea lui Cătălin Anghel.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici